Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-03-2006 23:12:11
Computers & Telefonie

Vragen over zone alarm security suite

norton is goed maar zuigt energie en aandacht van de computer en de gebruiker.


 nod32 is het beste antivirusprogramma. avg heeft een gratis 'light'-versie en beschermd tientallen miljoenen gebruikers en is bijna net zo goed. bedenk dat geen enkel antivirus-programma volledige bescherming bied. omdat het zo is dat er eerst een nieuw virus op internet actief moet zijn. vooraleer er een anti-virus door de fabrikant kan worden gestuurd aan de gebruikers van een antivirus programma. er worden dus altijd eerst een aantal computers besmet voordat het bestaan van een nieuw virus onderkent wordt.


wat de 'vuurmuur'-firewall betreft:


zonealarm heeft een gratis 'light'-versie van hun firewall-programma  dat je beschermd op internet en tientallen miljoenen gebruikers kent.


zonealarm en avg werken prima samen en zorgen zelf voor de updates.


wat antivirus programma's vrijwel en of geheel niet zien zijn de trojans en andere spyware. dus zorg voor een firewall, een antivirus-programma en een programma dat spyware,trojans opvangt.


in hitman-pro dat gratis voor je werkt


zitten populaire top-tien programma's die de computer beschermen. hitman-pro is een nederlandse uitvinding, het ei van columbus. hitman-pro zoekt na het indrukken van de start-knop op internet naar de beste programma's en updates van dat moment. hitman-pro kijkt ook of  de veiligheidsinstellingen van windows xp niet verkeerd staan ingesteld. nooit meer zelf programma's opstarten downloaden en zoeken naar updates.... druk op start en zet een kop thee..


1- avg   http://www.grisoft.com/doc/programs/lng/us/tpl/tpl01">avg free


2 zonealarm  http://www.zonelabs.com/store/content/catalog/products/sku_list_za.jsp;jsessionid=ekolnf8n9wo7ty3xo8yxe5rl5t1g82om1rhwa0ci9deo2wjjj4fi!-564842674!-1062696903!7551!7552!none?dc=12bms&ctry=us&lang=en&lid=dbtopnav_zaav">zonealarm free


3. hitman pro nederlands  http://www.hitmanpro.nl/">hitman-pro free


succes! groeten,  gabriel-  http://gabrielse.blogspot.com/">http://gabrielse.blogspot.com/